Taalcentrum Kookoovaja

Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

Taalcentrum Kookoovaja Cursus

Bij Taalcentrum Kookoovaja geloven we dat iedereen volop moeten kunnen genieten en deel kunnen uitmaken van een buitenlandse cultuur of de Nederlandse samenleving. We geven daarom in kleine groepen taalcursussen in Utrecht en organiseren culturele evenementen. 

Actie duur De actie loopt van 01-07-2023 t/m 30-06-2024
Let op Waarom een taalcursus volgen bij Kookoovaja? In ons klaslokaal kun je persoonlijke aandacht verwachten voor elke cursist. Doordat we lesgeven in kleine groepen kunnen we ons aanpassen aan je individuele behoeften en geven we je persoonlijke feedback. Er is daardoor ook ruimte om een sterke band op te bouwen tussen jou en je docent. Wij zijn docenten die lesgeven in onze moedertaal, we zijn gepassioneerd over onze taal en enthousiast om je meer te leren over onze cultuur. We leren zelf ook vreemde talen, dus we weten hoe het is om je een nieuwe taal eigen te maken. Daarom willen we jouw leerervaring zo plezierig, makkelijk en leuk mogelijk maken. Cursisten omschrijven ons als vriendelijk, enthousiast en kundig en onze lessen als erg plezierig.
Wanneer Je volgt bij ons met plezier een cursus Engels, cursus Grieks, cursus Italiaans of een cursus Nederlands (NT2). Neem contact met ons op of kom naar de open dagen begin januari, medio maart of begin september (zie website voor exacte data).
Podium Oost Utrecht
Oudwijkerdwarsstraat 148
3581LJ Utrecht
06 - 44 83 64 42
Ga naar de website
info@kookoovaja.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven