Spoorwegmuseum

U krijgt 50% korting op toegangskaarten en kunt de rest met uw tegoed betalen.

Spoorwegmuseum Cultuur

Het leukste station van Nederland! Het Spoorwegmuseum komt echt tot leven in de verschillende attracties. Maak een rit in het donker langs levensgrote stalen monsters. Of stap in de Vuurproef en maak een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.

Actie duur De actie loopt van 01-07-2020 t/m 30-06-2021
Let op Per 1 juni is het verplicht uw tickets te reserveren. Het betalen van uw tickets met gebruik van het U-pastegoed doet u aan de kassa van het museum. U dient voldoende tegoed op uw U-pas te hebben, er kan niet contant of per pin bijbetaald worden.

Entreeticket: Het entreeticket á €17,50 kunt met 50% korting aanschaffen bij de kassa van het Spoorwegmuseum. U betaalt dus €8,75. U kunt dit bedrag uitsluitend met voldoende U-pastegoed betalen. Let op dat u nog voldoende tegoed beschikbaar heeft wanneer u naar het museum komt.

Museumkaart: met gepast U-pastegoed (volwassenen betalen € 64,90, kinderen tot 18 jaar €32,45) kunt u bij het Spoorwegmuseum ook een Museumkaart aanschaffen (hierop krijgt u géén korting).

Voor zowel de entree voor het Spoorwegmuseum als de museumkaart geldt dat er alleen betaald kan worden met U-pastegoed wanneer het volledige bedrag nog beschikbaar is op de U-pas, er kan niet worden bij betaald per pin of contant.
Wanneer Per 1 juni is het reserveren van een ticket verplicht. Dit doet u als volgt: Ga naar: https://www.spoorwegmuseum.nl/tickets-reserveren kies vervolgens voor 'in bezit van entreebewijs'. Klik op de gewenste datum en aankomsttijd Geef aan welke tickets u wilt reserveren, vul uw gegevens in en rond af.
Bezoek het leukste station van het land!
Maliebaanstation 16
3581XW Utrecht
030 - -23 06 20
Ga naar de website
info@spoorwegmuseum.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven