Spoorwegmuseum

Onbeperkt 50% korting op toegang tot het spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum Cultuur

Het Spoorwegmuseum is het leukste station van het land. Er is van alles te doen, zowel binnen als buiten. Het Spoorwegmuseum komt echt tot leven in de verschillende attracties. Stap in het rijtuig van de Koninklijke Familie. Maak een spannende rit in het donker langs levensgrote stalen monsters. In het Stoomtheater nemen acteurs je mee naar het tijdperk van de Oriënt Express. En in De Vuurproef, een prijswinnende 4D-simulator, bestuur je zelf een trein! Het museum organiseert naast al dit moois het hele jaar door onvergetelijke evenementen voor jong en oud.

Standaardtarief van € 17,50 voor € 8,75 (alle leeftijden)
Actie duur De actie loopt van 01-07-2023 t/m 30-06-2024
Reserveren http://spoorwegmuseum.nl/tickets
  Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Alleen met een reservering heb je gegarandeerd toegang!
  Reserveer nu
Let op Het betalen van uw tickets met gebruik van het U-pastegoed doet u aan de kassa van het museum. U dient voldoende tegoed op uw U-pas te hebben, er kan niet contant of per pin bijbetaald worden. Entreeticket: Het entreeticket á €17,50 kunt met 50% korting aanschaffen bij de kassa van het Spoorwegmuseum. U betaalt dus €8,75. U kunt dit bedrag uitsluitend met voldoende U-pastegoed betalen.
 
Let op dat u nog voldoende tegoed beschikbaar heeft wanneer u naar het museum komt. 
 
Museumkaart: met gepast U-pastegoed (volwassenen betalen € 75,- / kinderen tot 18 jaar €39,-) kunt u bij het Spoorwegmuseum ook een Museumkaart aanschaffen (hierop krijgt u géén korting).
 
 
Kom van 28 apr 2024 t/m 12 mei 2024 naar de Spoorweg Spelen en ontdek of jij het in je hebt om lid te zijn van de spoorwegfamilie! Test je kennis, puzzelvermogen, kracht, snelheid, behendigheid, creativiteit en nog véél meer bij de verschillende levensgrote spellen in het museum. Bij ieder spel bij de Spoorweg Spelen staat een ander spoorberoep centraal. Voor de verschillende beroepen heb je natuurlijk verschillende talenten nodig en bij de Spoorweg Spelen kun je ontdekken waarin jij uitblinkt! Ben jij meer van de kennis, puzzels, behendigheid, creativiteit óf snelheid?! En ben je net zo sterk als de stoker, zo snel als de kruier en zo slim als de rangeerder?
 
Maliebaanstation 16
3581XW Utrecht
030 - 230 62 06
Ga naar de website
info@spoorwegmuseum.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven