Solide Laptops

Woon je in Utrecht en ben je nog geen 18? Dan kun je hier betalen met je U-pas tegoed.

Solide Laptops Computer

Je kan bij Solide Laptops terecht voor deskundig advies m.b.t. de aanschaf van een laptop, tablet of computer. Solide Laptops heeft een uitgebreid assortiment.

Actie duur De actie loopt van 01-07-2022 t/m 30-06-2023
Let op Bij Solide Laptops kunt u terecht voor de aanschaf van een laptop, desktop of een tablet. Andere producten en diensten zijn van de u-pas vergoeding uitgesloten.
Per 1 juli 2022 mag ook een reparatie en/of onderhoud aan de computer, tablet of laptop van Utrechtse kinderen tot en met 17 jaar worden betaald met U-pas kind en/of gezinstegoed. Daarnaast is het toegestaan met kind en/of gezinstegoed bepaalde accessoires, randapparatuur en programma’s te betalen die nodig zijn voor het goed functioneren van de computer. Hieronder valt: een muis(mat), een oplader, een headset, een beeldscherm, een toetsenbord, een printer, een laptoptas en een srceenprotector. Ook is het toegestaan een uitbreiding van het geheugen, de installatie van programma’s en/of apps te betalen met kind en/of gezinstegoed. Let op: de aanschaf van ‘game’ accessoires zoals een controller zijn niet toegestaan.
Wanneer Maandag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 19:00 uur
Solide Laptops
De Liesbosch 9185
3439LB Nieuwegein
06 - 23 80 02 92
Ga naar de website
info@solidelaptops.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven