BikeFlip B.V.

Woon je in Utrecht en ben je nog geen 18? Dan kun je hier betalen met je U-pas tegoed.

BikeFlip B.V. Fiets

Bikeflip biedt U-pashouders van 0 t/m 17 jaar de mogelijkheid een circulaire gecontroleerde tweedehands (kinder)fiets te kopen met omruilgarantie. Deze omruilgarantie houdt in dat de pashouder de fiets 1x gratis om kan wisselen voor een grotere maat als het kind uit zijn huidige BikeFlip fiets is gegroeid. Zo zorgen we dat ieder kind op de juiste maat fiets fietst! Bikeflip biedt 2 tarieven voor de aankoop van een fiets aan op basis van leeftijd: - 0 t/m7 jaar: € 75 - 8 t/m 17 jaar: € 150 Bij de genoemde tarieven is een deugdelijk slot (kleine fietsen een hangslot, grotere fietsen een frameslot) en setje verlichting inbegrepen Koopovereenkomst met omruilgarantie: Bikeflip overhandigt bij aankoop van de fiets een koopovereenkomst waarin de omruilgarantie is beschreven, zodat de pashouder deze kan overhandigen wanneer hij zijn/haar fiets wil omruilen. !BEWAAR DEZE OVEREENKOMST DUS GOED!

Actie duur De actie loopt van 01-07-2022 t/m 30-06-2024
Let op Per 1 juli 2022 mag ook een reparatie en/of onderhoud aan een fiets van Utrechtse kinderen tot en met 17 jaar worden betaald met kind en/of gezinstegoed.
Daarnaast is het toegestaan met kind en/of gezinstegoed bepaalde accessoires te betalen die nodig zijn voor het veilig functioneren van de kinderfiets.
Hieronder valt:
een extra slot, een verlichtingssetje, een fietsbel, snelbinders, een fietspomp, een fietshelm, een telefoonhouder en een bandenreparatiesetje.’
Let op: de aanschaf van fietskleding, fietstassen en fietskratjes zijn niet toegestaan.
Wanneer Elke dinsdag en donderdag van 12:00 tot 17:00
Bikeflip
Gageldijk 3
3566ME Utrecht
06 - 16 24 14 46
Ga naar de website
casparis@bikeflip.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven