I draw

Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

I draw Cultuur

Een tekentour van I draw Utrecht is een gezellig en creatief uitje waarin je samen Utrecht al tekenend en wandelend, (her)ontdekt. In een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer worden een aantal mooie plekken bezocht om hier typisch Utrechtse elementen te tekenen. Je hoeft niet te kunnen tekenen, elk niveau is welkom! Je wordt begeleid door grafisch ontwerper én Utrecht lover: Myra Manintveld. Je gaat naar huis met een zelfgemaakte herinnering in de vorm van een grote 'Groetjes-uit-Utrecht-ansichtkaart'. 'De tekentour gaat door bij een minimum aantal mensen van 4 personen.

Actie duur De actie loopt van 01-07-2023 t/m 30-06-2024
Reserveren https://www.idraw.eu
  06 - 41 18 13 78
  utrecht@idraw.eu
  Kijk voor beschikbaarheid en informatie over de verschillende tours op idraw.eu. Reserveer door een mailtje te sturen naar utrecht@idraw.eu o.v.v. Upas activiteit.
  Reserveer nu
Let op Reserveren is verplicht. Neem een flesje water mee.
Er zijn 2 tekentours om uit te kiezen, een door het centrum en een door de wijk Lombok, beide op loopafstand van het station. De tour is voor volwassenen, maar kinderen (vanaf een jaar of 10) die van tekenen houden en 2,5 uur wandelen/tekenen volhouden kunnen meekomen met een verzorger/ouder. Voor kinderen wordt hetzelfde tarief aangehouden.
Wanneer Het tekenseizoen is van 1 april t/m 31 september 2022 i.v.m. het weer.
I draw Utrecht centrum
Mariaplaats (startpunt: buiten bij het Nijntje beeld) 28
3511LL Utrecht
I draw Utrecht Lombok
Molenpark (startpunt: buiten op het grasveld) 3
3531ET Utrecht
06 - 41 18 13 78
Ga naar de website
utrecht@idraw.eu

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven