De Ontdekhal

Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

De Ontdekhal Attractie

Deze zomer kun je De Ontdekhal gaan ontdekken in Overvecht! Alles is een avontuur in de Ontdekhal. Het begint met een gave speelfilm. De kinderen ontdekken hoe je van piepschuim wiebeldieren snijdt, en werken mee aan Els’ rally racebaan. Of ze maken Bernouli de olifant die met zijn slurf een balletje in de lucht laat zweven. Buiten is het één grote waterbende: water oppompen, ballonbattles met je zusjes en broertjes, en waterraketten schieten. En altijd mag je dat wat je hebt gemaakt zelf mee naar huis nemen. Op 11,12 en 13 augustus is er zelfs een échte BMX baan! Er zijn fietsen en stapjes beschikbaar. Dit is ook leuk voor de kleintjes en er is ten alle tijden deskundige begeleiding bij aanwezig! De Ontdekhal deze zomer: voor een actieve en plezierige zomermiddag met elkaar. 

Actie duur De actie loopt van 01-07-2021 t/m 30-06-2022
Let op Tip! van woensdag 28 aug t/m zaterdag 31 aug staat de BMX  baan van Sport Utrecht op het terrein. Voor alle leeftijden een pump track clinic, dus ook voor de kleintjes.
De Ontdekhal deze zomer: voor een actieve en plezierige zomermiddag met elkaar. 
Wanneer Aan de Gageldijk is een super Ontdekhal tevoorschijn getoverd. De hele zomervakantie geopend voor ouders en kinderen ( 4 – 13 jaar).
Gageldijk 182
3566 MJ Utrecht
06 - 12 08 53 66
Ga naar de website
info@ontdekhal.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven