Circus Hollandia

1x gratis toegang tot circus Hollandia op donderdag 29 september

Circus Hollandia Cultuur

Circus Hollandia is een groot circus met bijna 1000 zitplaatsen en een spectaculair programma. Wat te denken van een levende kanonskogel, iemand die naar de overkant van het circus vliegt. De papegaaien van Jenny vliegen ook door de lucht, wellicht zag je ze op televisie bij het Circusfestival van Monte Carlo. Angels inc. kreeg bij Britain’s got Talent een staande ovatie. Wie kent nog clown Milko? In het 2,5 uur durend programma ook een spannende hoogdraadact op 13 meter hoogte boven de circuspiste met de prijswinnende Marokkaanse Mustafa Danguir en zijn troupe. Jongleur Daniel Doornkamp won op diverse festivals prijzen met zijn tempojonglage en de Nederlandse Duo Kira presenteren een bijzonder krachtige acrobatiekact. Publiekslieveling is Mascotte olifant Bubbels, zo brengt Circus Hollandia de olifant terug in de piste, evenals de reusachtige gorilla King Kong.  Beleef Circus Hollandia met je U-pas, da’s feest!

Standaardtarief van € 32,50 voor € 0,00 (alle leeftijden)
Actie duur De actie loopt van 03-08-2022 t/m 30-09-2022
Reserveren http://eepurl.com/hR4yhX
  wil jij op 29 september gratis naar het circus? klik dan op de button 'reserveer nu' hieronder en vul je persoonlijke gegevens en je pasnummer in. Per pas kun je 1 kaartje bestellen voor de speciale middagvoorstellingen op donderdag 29 september. Let op: er is een beperkte capaciteit beschikbaar dus wees er op tijd bij! Binnen 48 uur ontvang je bericht van ons met een bevestiging en je tickets
  Reserveer nu
Let op Let op: In de dagen voor de voorstelling is de circuskassa dagelijks geopend vanaf 10.30 uur tot 18.00 uur. Woensdag en donderdag kun je ook in de avond terecht aan de kassa als het circus speelt. Vergeet niet je U-pas mee te nemen!
circushollandia.nl
Amaliapark nvt
3544 DA Utrecht
020 - 244 03 03
Ga naar de website
info@circushollandia.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven