SlowMotions Tai Chi Utrecht

U kunt hier uw volledige nog beschikbare tegoed besteden.

SlowMotions Tai Chi Utrecht Sport

SLOWMOTIONS staat voor langzame bewegingen en dat is zoals T’ai Chi zichtbaar is: een langzame geconcentreerde beweging. Die traagheid biedt in de vorm ruimte voor concentratie en daadwerkelijke ontspanning, maar T’ai Chi kan in push hands (oefenen met een partner) ook bliksemsnel zijn.

Actie duur De actie loopt van 01-07-2020 t/m 30-06-2021
Reserveren http://www.slowmotions.nl/
  06 - 18 30 81 59
  bm@slowmotions.nl
  reserveren o.v.v. U-pas
  Reserveer nu
Let op Graag eerst een proefles volgen. Deze zijn na de kerstvakantie en na de zomerakantie. Al ervaing met Tai Chi? Dan kun je altijd een keer meedoen met een les om te kijken of het passend is om tussentijds in te stromen.

Voor T'ai Chi heb je niet veel nodig: makkelijke kleding, een broek waar je 'breed' mee kan staan, en voor de eerste les kun je prima op sokken oefenen. Beter geschikt zijn T'ai Chi schoentjes, met een witte stoffen zool. Die kan ik op verzoek leveren.

De leslocatie (Singelsteeg 2, zijstraatje van de Westerkade) is ook te vinden op http://www.slowmotions.nl/Leslocaties. De steeg lijkt privéterrein, maar je moet hier wel zijn. Gewoon de poort door lopen en dan aan het eind links om de hoek vind je de ingang van de grote zaal. Fietsen alsjeblieft parkeren aan de Westerkade.
Wanneer Woensdag van 9:00-11:00 en donderdag van 20:00-22:00
Ruimte voor Aandacht
Singelsteeg 2
3511HB Utrecht
06 - 18 30 81 59
Ga naar de website
bm@slowmotions.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven