Start nieuwe U-pasjaar op 1 juli 2017

Op 1 juli 2017 start het nieuwe U-pasjaar 2017 - 2018. Vanaf die datum heeft u nieuw budget te besteden aan activiteiten en acties voor uzelf en/of uw kinderen. Het volledige aanbod aan sport, cultuur, eettafels, schoolactiviteiten en meer vindt u op de website.

Nieuwe U-pas automatisch in de brievenbus
Heeft u een U-pas 2016-2017 en/of ontvangt u een uitkering van de sociale dienst of van werk en inkomen? Dan krijgt u de nieuwe U-pas 2017-2018 automatisch thuisgestuurd vóór 1 juli. Bent u U-pashouder, woonachtig in de gemeente Utrecht en gepensioneerd? Ook dan krijgt u de nieuwe U-pas vóór 1 juli 2017 thuisgestuurd.

Nieuwe U-pas aanvragen
Heeft u de U-pas voor pasjaar (2016-2017) zelf aangevraagd? Vanaf 1 juli kan er op de website of via een nieuw papieren aanvraagformulier een aanvraag voor 2017-2018 worden ingediend. Een papieren aanvraagformulier kunt u downloaden op de website of afhalen bij één van de sociale partners.

Had u niet eerder een U-pas en denkt u dat u recht heeft op de U-pas omdat u een laag inkomen heeft? Dan kunt u deze vanaf eind juni aanvragen via de website of met behulp van het papieren aanvraagformulier. Een papieren aanvraagformulier kunt u downloaden op de website of afhalen bij één van de sociale partners.

Wilt u weten of u recht heeft op de U-pas? Doe de U-pas check.

Naar boven