Heeft u nog tegoed op uw pas? Besteed het voor 1 juli!

Het nieuwe pasjaar begint op 1 juli 2020 en loopt tot en met 30 juni 2021. Heeft u nog tegoed op uw U-pas van pasjaar 2019-2020? U kunt dit tot 1 juli 2020 besteden. U kunt dit tegoed niet meenemen naar volgend pasjaar. In deze blog delen we een aantal tips om uw tegoed aan te besteden.

Filmpje pakken

Heeft u zin in een avondje ontspanning buiten de deur? Geniet van een gezellige, romantische of actiefilm in de bioscoop. Met uw pas krijgt u korting bij Pathé Rembrandt en Leidsche Rijn. Bovendien kunt u 5x per jaar een kaartje met uw tegoed betalen.

Hoe werkt het?
- Reserveren is verplicht en kan via de website of door te bellen naar 0900 - 2357284.
- Vervolgens kunt u met uw U-pas bij de kassa van de bioscoop betalen (als u nog tegoed heeft) of korting krijgen.
- Bekijk de geldende maatregelen in de bioscoop op de website van Pathé.

Veel kijkplezier!

Lekker sporten

Tennis, bootcamp, voetbal, yoga of toch lekker banenzwemmen? Het kan allemaal met U-pas! En gelukkig kunnen steeds meer sportverenigingen en zwembaden hun deuren openen. U kunt met uw U-pas bij veel sportverenigingen (een deel van) het lidmaatschap betalen. Bekijk het hele sportaanbod. Vraag vervolgens bij de betreffende partner welke voorwaarden en maatregelen er gelden.

U kunt op onderstaande tijden terecht bij de zwembaden om zwemlessen of een meerbadenkaart met uw U-pastegoed te betalen. Kom bij voorkeur alleen of als het echt niet anders kan met max. 2 personen.

Den Hommel:
Ma t/m Vr     18:00 – 20:00 uur
Zaterdag       13:00 – 15:30 uur
Zondag         10:30 – 14:00 uur

Fletiomare:
Ma t/m Do     17:30 – 18:30 uur
Zondag         11:00 – 12:00 uur

De Kwakel:   
Ma t/m Do     18:30 – 19:30 uur
Zaterdag       12:00 – 14:00 uur

Kunt u niet op deze tijden langskomen? Dan kunt u telefonisch een afspraak bij het betreffende zwembad maken om langs te komen.

Ronddwalen in musea

Bent u gek op kunst en cultuur? Bezoek dan een museum met uw U-pas (u moet vooraf wel even reserveren). Met U-pas krijgt u 50% korting op de entree en u kunt de rest met uw tegoed betalen bij: Museum Speelklok, Stichting Centraal Museum en het Spoorwegmuseum. Bij Museum IJsselstein krijgt u onbeperkt € 1,50 korting op de entree. U kunt bovendien een Museumkaart aanschaffen met uw tegoed. Dan kunt u nog veel vaker cultuur snuiven! Bekijk hier het hele aanbod van musea.

Let op: vooraf reserveren is verplicht. Kijk hiervoor op de website van het betreffende museum. U kunt bovendien alléén met U-pastegoed betalen wanneer er nog voldoende tegoed op uw pas staat. Bijbetalen per pin of contact is op dit moment niet mogelijk.

Naar boven