Herfstvakantie met U-pas: 5 tips

De blaadjes vallen van de bomen, de temperatuur daalt en het wordt steeds eerder donker… Ja, het is écht herfst! En dat betekent ook: herfstvakantie. Waarschijnlijk is het door de coronasituatie niet de vakantie die u gewend bent. Wilt u er toch even uit met de kinderen? In deze blog delen we 5 herfstvakantietips met U-pas.

Let op: kijk vooraf op de website van de partner of u moet reserveren én welke maatregelen er gelden.

Tip #1: Kleine machinisten, opgelet!

Ontdek alles over treinen in het Spoorwegmuseum! Met een levensecht station, spannende attracties, wisselende tentoonstellingen en evenementen gaat u zich hier zeker niet vervelen. Over evenementen gesproken… Tijdens de herfstvakantie worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van koksmutsen maken, een speurtocht langs feitjes en weetjes tot dansen in de discotrein op de TikTok top 20. Als dat geen topdag wordt! Met U-pas krijgt u 50% korting op toegangskaarten en het restbedrag kunt u met uw tegoed betalen.

Tip #2: Filmpje pakken

Zin om even in een compleet andere wereld te stappen? Breng een bezoekje aan de bioscoop! Kruip weg in een zachte stoel en beleef de mooiste avonturen op het witte doek. Ga naar Bigfoot Family, 100% Wolf of één van de andere kinderfilms. Met U-pas kunt u 5x per jaar een kaartje met uw tegoed kopen en/of krijgt u onbeperkt korting. Kijk op de website voor een bioscoop bij u in de buurt. Veel kijkplezier!

Tip #3: Druktemakertje(s) thuis?

Rennen, springen, klimmen en klauteren… Laat uw kinderen lekker uitrazen bij Stichting Aapjeskooi of Ballorig! Spelen in de ballenbak of springen op de trampoline? Leuk voor oudere kinderen, maar ook de allerkleinsten kunnen zich hier vermaken. U kunt uw volledig nog beschikbare U-pastegoed hier besteden. Goed om te weten: ouders mogen gratis mee naar binnen. 

Tip #4: Rrrol de vakantie in

Ja, écht rollen gebeurt natuurlijk in de indoor skatehal van Skatepark Utrecht. Ieder weekend wordt er les gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar, maar vrij skaten kan natuurlijk ook. Skate op hellingen, obstakels en zelfs halfpipes. U kunt uw volledige tegoed besteden aan zowel lessen als vrij skaten. 

Tip #5: Oliebollen eten

U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: heerlijke verse oliebollen. Goed nieuws! Bij Oliebollenkraam Verwijk krijgt u met U-pas € 4,- korting op 11 oliebollen. Dat wordt smullen deze herfstvakantie. 

Benieuwd wat u nog meer met uw U-pas kunt doen? Bekijk alle acties en activiteiten in het overzicht. Fijne herfstvakantie!

Naar boven