5x een frisse neus halen met U-pas

In deze ongewone periode zitten we veel thuis. Natuurlijk is het fijn om af en toe een frisse neus te halen (als u zich goed voelt). Gelukkig zijn er genoeg manieren om op een leuke en verantwoorde manier van de buitenlucht te genieten! In deze blog delen we 5 tips om even de deur uit te gaan met U-pas.

Let op: kijk vooraf op de website van de partner of u moet reserveren én welke maatregelen er gelden.

Tip #1: Het perfecte plaatje schieten

De herfst is in volle gang! Naast regen en kou brengt de herfst gelukkig ook veel moois met zich mee. Denk aan paddenstoelen die uit de grond schieten, bladeren in allerlei kleuren en onheilspellende wolken. Wilt u deze prachtige herfsttaferelen vastleggen? Volg dan een fotografieworkshop bij Remke Spijkers Fotografie. Werk op een ontspannen manier aan uw fotografieskills en geniet ondertussen van de frisse buitenlucht. U kunt hier uw volledig nog beschikbare tegoed besteden.

Tip #2: Op avontuur in de natuur

Ook voor kinderen is er buiten genoeg te doen. Wat dacht u van scouting? Kinderen ontdekken alles over de natuur en kunnen naar hartenlust spelen, sporten, koken, knutselen en meer. Kortom: actief, uitdagend, leerzaam én leuk! Kijk op de website voor een scoutinggroep bij u in de buurt. Goed om te weten: u kunt hier uw volledig nog beschikbare tegoed besteden.

Tip #3: Bootcamp in de buitenlucht

Zin in een échte uitdaging? Volg een training bij Sportletics en trotseer de kou fitter dan ooit! Volg een bootcamptraining in de buitenlucht en behaal maximaal resultaat op uw eigen tempo. U kunt hier uw volledig nog beschikbare tegoed besteden. Haal het beste uit uzelf en ga de uitdaging aan!

Tip #4: Zet uw benen aan het werk

Fietsen voor uw plezier, als sportieve uitdaging of sociale activiteit? Het kan allemaal bij RTC De Domstad! Bij deze toerfietsclub kunt u als sportieve racefietser terecht, maar ook als recreatieve fietser bent u hier van harte welkom. Met U-pas krijgt u 50% korting op de contributie en het restbedrag kunt u met uw tegoed betalen.

Tip #5: Word een held op de weg

Op een leuke manier over het verkeer leren? Dat kan bij de Verkeerstuin Utrecht! Krijg uitleg over verkeersborden -en regels en pas deze direct toe op het parcours. Leuk voor jong én oud. U kunt hier uw volledig nog beschikbare tegoed besten. Zo wordt u een echte held op de weg!

Benieuwd wat u nog meer (in de buitenlucht) met U-pas kunt doen? Bekijk alle acties en activiteiten in het overzicht.

Naar boven