Gratis herbruikbare mondkapjes U-pashouders Stichtse Vecht

De gemeente Stichtse Vecht biedt gratis herbruikbare mondkapjes aan voor U-pashouders. De mondkapjes zijn bedoeld voor alle pashouders van 12 jaar of ouder. U kunt op vertoon van een geldige U-pas twee wasbare mondkapjes krijgen.

Waar en wanneer kunt u de mondkapjes ophalen?

De mondkapjes zijn vanaf maandag 23 november af te halen op verschillende locaties in de gemeente. Afhalen kan voorlopig tot en met 23 december.

Gemeentekantoor Stichtse Vecht
Endelhovenlaan 1 in Maarssen
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur

Kansis
De Corridor 8 in Breukelen
Maandag t/m donderdag van 08:00 – 16:00 uur

Cultureel Centrum ’t Web
Spinnerie 15 in Loenen aan de Vecht
Op maandag: tussen 14:00 - 17:00 uur
Op dinsdag: tussen 19:00 - 21:00 uur
Op andere dagen niet mogelijk.

Kom zoveel mogelijk alleen

De gemeente roept u op om zoveel mogelijk alleen te komen. U mag uiteraard ook de mondkapjes voor uw gezinsleden meenemen, zorg ervoor dat u in dat geval ook hun U-pas meeneemt. Op alle afhaallocaties gelden uiteraard de coronamaatregelen en voorschriften, zoals de 1,5 meter afstand. We verzoeken u zich hieraan te houden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar een van de drie afhaalpunten te komen, dan kunt u bellen met de gemeente via 14 0346. Zij kunnen de mondkapjes dan naar u opsturen.

Gratis mondkapjes ophalen in Utrecht

Eerder plaatsten we al een nieuwsbericht over 5 gratis wegwerpmondkapjes voor U-pashouders in Utrecht. Lees het bericht hier terug.

Naar boven