Vier het voorjaar met U-pas

Foto door: Oud Utrecht

Hallo lente! Tijd om te genieten van het heerlijke voorjaarsweer én een frisse lentelook. In deze blog delen we de leukste acties en tips van partners en Utrechtse initiatiefnemers. Veel (thuis)plezier!  

Momentje voor uzelf

Stralende lokken
Helemaal toe aan een knipbeurt? Pak dan snel uw pas en laat uw coronacoupe omtoveren tot stralende lokken! Neem plaats in de kappersstoel en laat u heerlijk in de watten leggen bij een van onze partners. Knippen, krullen of kleuren? Met U-pas krijgt u korting bij meerdere kapsalons en/of kunt u uw tegoed besteden. 

Voor de heren
Tijd voor een nieuwe lentelook! Dat kost natuurlijk wel wat liefde en onderhoud. Gelukkig bent u daarvoor aan het juiste adres bij het het professionele team van barbieren en kappers van Freshcut. Laat uw baard tot in de puntjes verzorgen onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Pure ontspanning
Echt even bijkomen? Met U-pas krijgt u korting en/of u kunt uw tegoed besteden bij verschillende salons. Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling, mani- of pedicure of laat uw spieren losmaken tijdens een ontspannende massage. Het voorjaar is nog nooit zo relaxed begonnen!

Bewegen in de buitenlucht

Lekker sporten 
Sterke spieren kweken of juist uw conditie op peil houden? Met U-pas korting krijgt en/of uw tegoed kunt besteden bij verschillende sportverenigingen! Van voetbal en hockey tot tennis, dansen en paardrijden. Jong en oud kunnen van het aanbod gebruikmaken. 

Uniek sporten
Vindt u het leuk om eens iets heel anders te proberen? Er zitten ook unieke sporten in het aanbod! Probeer eens een tai chi les, buurt bootcamp of swing uw heupen los tijdens een les hoelahoepen. Kijk vooraf even op de website van de partner of sporten alweer mogelijk is en welke maatregelen er gelden.

Street art route
Kunstliefhebbers opgelet! Wist u dat enkele muren van Utrecht volstaan met prachtige street art? Oud Utrecht heeft voor u een leuke (gratis) fietsroute uitgestippeld die u meeneemt langs de mooiste muurschilderingen van de stad. Tijd voor een kunstzinnig fietstochtje dus!

Bijzonder touren

Gedichtenwandeling
Op zoek naar een uniek dagje uit? In Utrecht vindt u de mooiste gedichten, gewoon op straat! De gratis app ‘VERS’ neemt u mee langs de mooiste rijmen en verzen van de stad. Kom tijdens uw wandeling alles te weten over de dichter, locatie én natuurlijk het gedicht zelf! Download de app in de App Store of via Google Play.

Ontdek het museum
Vanaf de bank door een museum dwalen… Onmogelijk? Echt niet! Het Universiteitsmuseum Utrecht is nu ook online te bezoeken. De mooiste museumzalen bekijken, alles over uw zintuigen leren of een echte driehoornkameleon knutselen. Wat gaat u als eerste doen?  

Wilt u nog meer inspiratie? Bekijk het hele aanbod van acties en activiteiten.

Naar boven