De leukste mei-tips met U-pas

Hoera, het is (bijna) meivakantie! Tijd om te genieten van het zonnetje, buiten zijn en natuurlijk… de leukste tips van partners en Utrechtse initiatiefnemers. In deze blog zetten wij ze voor u op een rij. Veel (thuis)plezier!

Ontdek de buurt

Op rolletjes
Genoeg van al dat wandelen en fietsen? Ontdek de buurt op rolletjes! IndeBuurt Utrecht zet de leukste skeelerroutes op een rij in Utrecht en omgeving. Een lang of kort rondje, door het park of juist langs de weilanden. Welke route gaat u ontdekken?

Straatbingo
Bingo! Tijd om de straat op te gaan met de leuke straatbingo van Go-Kids. Speur samen met uw kinderen naar rode auto’s, zebrapaden en dieren, en ontdek de leukste plekken in de buurt. Is het al tijd voor een blokje om?

Volg het ritme

Online pianoles
Muzikale talenten opgelet! Altijd al piano willen leren spelen? Pak uw pas en doe mee aan een online pianoles van Renee Verleg Music. Of u nu net begint of al langer speelt, iedereen is welkom! U kunt hier uw U-pastegoed besteden. 

Dansen in het gras
Tijd om uw dansmoves op te frissen? Het kan ook buiten! Met U-pas krijgt u korting en/of kunt u uw tegoed besteden bij verschillende dansverenigingen. Kijk vooraf even op de website van de partner welke maatregelen er gelden. Gaat u een dansje wagen? 

Met de kids

Ontdek het Spoorwegmuseum
Stap digitaal in de trein! Het Spoorwegmuseum bezoek je nu online. Knutsel een locomotief, kleur een kleurplaat of ga aan de slag met allerlei proefjes. Gaat het museum straks weer open, dan krijgt u met uw pas 50% korting op de entree. De rest kunt u dan met uw tegoed betalen.

Op fossielenjacht
Een spannende speurtocht lopen waarbij u alles te weten komt over fossielen? Het  kan met de gratis fossielenjacht van het Universiteitsmuseum Utrecht! Ga samen met uw kleine speurneus op pad in de binnenstad van Utrecht. Bent u er klaar voor? 

Op naar het bos
De leukste boswandelingen met de kids? Kidsproof Utrecht zet ze voor u op een rij. Gaat u speuren naar kabouters of liever op zoek naar paddenstoelen, alles kan! Welk bospad gaat u als eerste ontdekken?

Wilt u nog meer inspiratie? Bekijk het hele aanbod van acties en activiteiten.

Naar boven