Zomer in je bol met U-pas

Na een lente met veel regen, schijnt nu vaker de zon en blijven die wintertruien eindelijk waar ze horen: in de kast. Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wij wel! Daarom zetten we in deze blog de leukste zomerse tips voor je op een rij. Veel plezier!

Beleef het buiten

Tekentour
Potloden klaar? Wandelen maar! Met de tekentour van I draw Utrecht ontdek je de pareltjes van de stad, al tekenend! Zet jij de Dom op papier, of schets jij liever de grachten? Ga naar buiten voor een leuk creatief uitje. 

Op pad in de natuur
Sta jij te trappelen om de natuur in te gaan? Ga eens langs bij de Vereniging voor Veldbiologie (KNNV). Ga vogelspotten, luister naar een interessante lezing of duik met een groep het bos in voor het echte werk. Plantgroentje of expert, iedereen is welkom. 

Lekker sportief

Bootcamp je fit!
Dag luie stoel, hallo bootcamp! Trek de stoute (sport)schoenen aan en doe mee met een actieve bootcamp van Buurt-camp. Weer of geen weer, de trainingen zijn altijd buiten. Let op: deze bootcamps zijn alleen voor vrouwen (en bikkels!). 

Waterpret
Zin in een frisse duik? Met je U-pas kun je naar de leukste zwembaden! Ga jij baantjes trekken of drijf je liever op je rug? Kijk vooraf even op de website van het zwembad bij jou in de buurt welke maatregelen er gelden.

Met de kids

Op de camping
Kamperen in eigen park? Het kan echt! Bij De Buurtcamping organiseren bewoners, ondernemers en buurtinitiatieven een kampeerweekend in verschillende Utrechtse parken. Tijdens deze ontspannen kampeertrip leer je dus ook je buurt kennen, gezellig!

Apenkooien!
Speeltijd! Bij Aapjeskooi doen de allerkleinsten mee aan leuke buiten gymlessen. Tijdens de lessen is er volop speelplezier met nieuwe spelletjes, dansjes en gym oefeningen. Nieuwsgierig? Met je U-pas krijg je nu onbeperkt 20% korting op buitensport-lessen voor kleuters. 

Naar boven