Pret na de bel met U-pas

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Dat betekent weer rekenen, geschiedenis en taal, tótdat de bel gaat. Wat doe jij na een lange dag op school? Er is zoveel te doen: ga lekker bewegen, maak muziek of leer iets nieuws. In deze blog zetten we de leukste U-pasacties voor je op een rij. Een heel fijn schooljaar!

Klaar met stilzitten

Avontuur in de natuur
Klimmen, spelen, bouwen én samenwerken: ga op scouting! Met je U-pas kun je terecht bij heel veel verschillende scoutinggroepen. Er is er vast eentje bij jou in de buurt. Samen met je vrienden ga je op avontuur in de natuur.

Klimaapjes opgelet!
Wil jij je energie kwijt na een lange schooldag? Op naar Monkey Moves! Daar doen kinderen van 1,5 tot 9 jaar aan voetbal, hockey, judo, volleybal en nog veel meer. Bewegen is nog nooit zo leuk geweest.

Een muzikale middag

Volg het ritme
Pingelen als Beethoven is misschien wat te hoog gegrepen, maar muziek spelen is leuk én leerzaam. Daarom ga je naar Stichting Muziq, daar leer je al zingend, dansend en luisterend een instrument bespelen.  

Lekker rocken
Zie jij jezelf later al op het podium staan? Met je U-pas kun jij rocken bij de MuziekFabriek. Gitaar, piano of ukulele, elke jonge rocker kan hier terecht. Liever zingen? Er is ook een popkoor!

Iets nieuws leren

Hulp bij huiswerk
Wiskunde, Nederlands, scheikunde, zit jij er soms ook zo op te zweten? Bij KNAP! Leren & Meer kun je terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles, leuke trainingen en meer. Zo ben jij klaar voor elke toets.

Handen uit de mouwen
troop je mouwen maar op! Bij Stichting De TechniekFabriek ontwikkelen en ontdekken kinderen van 8 t/m 12 jaar hun technische talenten. Deze workshops over computers en techniek leren je steeds iets nieuws.

Naar boven