Zin in herfst met U-pas

Wat is de zomer snel gegaan! De bladeren kleuren oranje en… krijg je nu ineens trek in warme chocolademelk? Met de U-pas krijg je vanzelf zin in de herfst. Daarmee kun je namelijk terecht bij heel veel cursussen, zwembaden, musea, wellness-centra en allerlei andere leuke acties. Wij zetten de leukste voor je op een rij. Kom maar door met die herfst!

Pretpark voor iedereen
Pak de bus en stap uit bij… Walibi Holland! Je kent het park vast van al z’n achtbanen. Maar wist je dat ze ook heel veel attracties hebben voor kinderen? Er is van alles te doen voor jong én oud. Goed nieuws, want deze herfstvakantie kun je met de Brabant Express voor maar € 19 mee en ontvang je maar liefst € 33,- korting op deze dagtocht. Ga je ook mee?

Een filmpje pakken
Niets fijner dan wegzakken in een zachte stoel met een film op het grote scherm. Met je U-pas ga je met korting naar heel veel bioscopen. Van de grotere bioscopen zoals Pathé Utrecht Leidsche Rijn tot het gezellige Springhaver Theater in het centrum van de stad. Van arthouse tot Hollywoodfilm, je hebt het voor het kiezen!

Relaxen, jij!
Best moeilijk, eens even écht rust nemen. Bij de Spa & Wellness Hamman Yasmine kun je haast niet anders. Of kun jij de jacuzzi, droge sauna, stoomcabine en massages weerstaan? Ook ontspannen: je nagels laten doen bij Rock my Nails. En wat dacht je van een fijne beautybehandeling bij Beauty Breukelen?

Het water in
Zwemmen is lekker in élk seizoen. Met je U-pas kun je bij heel veel zwembaden terecht om recreatief te zwemmen of zwemlessen te nemen. Van lange banen trekken tot spetteren in het recreatiebad, van de glijbaan of in een wildwaterstroom: bekijk wat er in de verschillende zwembaden te doen is!

Met je handen
Even uit je hoofd? Ga aan de slag met je handen! Bij Bloej in de buurt kun je verschillende cursussen of workshops volgen, zoals Pilates, (mandala) tekenen en knuffelkussens maken. Een middag boetseren of werken met gips, speeksteen of karton? Kijk dan eens bij Dorothé ARTS. Ach, er zijn nog zoveel leuke cursussen die je kunt doen met de U-pas! Eén seizoen is bij lange na niet genoeg.

Naar boven