Leer iets nieuws met U-pas

Niets zo leuk als iets nieuws leren! Er is zoveel te ontdekken: van muziek tot dans, schilderen of een nieuwe sport. Met je U-pas kun je op heel veel plekken terecht. Wij zetten een aantal acties voor je op een rij. Wat ga jij proberen?

Muziek, dans, theater
Zing jij onder de douche of doe je stiekem een dansje op je werk? Volg dan muzieklessen bij een van de muziekleraren van De Utrechtse Muziekschool Mari-anne Hof Muziek of toneelles bij het Utrechts Sprookjestheater. Duik in de musical-wereld bij Fanwork Musicals of leer op de Vocal Arts Academy hoe je je stem het beste kunt gebruiken. Heb je nog meer kunstjes in petto? Doe dan mee aan de acrobatische danslessen van Jumping Spectacles. Je hebt het in je!

Lekker creatief
Van kliederen op doek tot fotografie: met je U-pas doe je allerlei creatieve workshops. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de teken- en schilderlessen van It’s Gallery en Britt Dorenbosch. Of meld je aan voor de bloemschikcursus van Power By Peers. Kinderen kunnen hun knutselhart ophalen bij Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en De Ontdekhal. Trots op je werk? Leer bij Fotograaf Remke Spijkers hoe je het mooi op de foto zet.

Eens een andere sport
Sporten is goed voor je én hartstikke leuk! Met je U-pas ontdek je steeds nieuwe sporten. Wat denk je bijvoorbeeld van turnen, roeien, korfballen of hockeyen? Misschien wil je proberen of tennis iets voor jou is? Kies een vereniging bij jou in de buurt en ga eens langs. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen bijvoorbeeld naar Monkey Moves, op scouting of ballet. Opstaan en gaan dus!

Naar boven