Eropuit met het hele gezin

December = familiemaand! Ga met de U-pas met het hele gezin naar de bioscoop, het circus of het museum. Of ga naar een van de feestelijke familievoorstellingen in het theater. Wij zetten de leukste gezinsuitjes voor je op een rij. Dat is niet alleen leuk in de kerstvakantie, maar ook zomaar in het weekend of doordeweeks. Veel plezier!

Naar de bioscoop
Ga naar een spannende Sinterklaasfilm of een van de andere leuke familiefilms in een bioscoop bij jullie in de buurt. Je kunt je U-pastegoed besteden bij Pathé, Kinepolis, het Louis Hartloper Complex en het Springhaver Theater. Ook krijg je bij sommige bioscopen korting. Bekijk alle bioscopen.

Magisch wintercircus
Jongleurs met sneeuwballen, trapezewerkers, stoelenstapelaars, en vele andere verrassingen. Dat is het Magisch Wintercircus. Geniet van 2 uur winters vermaak in een warme circustent. Dat is winterpret voor de hele familie! Je krijgt 1x 50% korting op de entree.

Het Nijntje Museum
Beleef de wereld van Nijntje! In het Nijntje Museum ontdekken peuters en kleuters de wereld om hen heen. Ga naar de dokter, het verkeersplein, de dierentuin, noem maar op. Met de U-pas krijg je van dinsdag tot en met vrijdag gratis toegang tot het museum.

Muzikale voorstelling ‘De Kleine Zeemeermin’
Bezoek de muzikale familievoorstelling ‘De Kleine Zeemeermin’. Theater Utrecht maakte een moderne versie van het sprookje. Een theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en muziek voor het hele gezin. Met je U-pas krijg je 1x 50% korting op deze voorstelling.

De Ontdekhal
Ga met het hele gezin met kinderen van 4 tot 12 jaar creatief aan de slag in de Ontdekhal. Maak bijvoorbeeld een beest van piepschuim of een eigen uitvinding van afvalmaterialen. Nemen jullie een filmpje op of maken jullie een tekenfilm? Of gaan jullie racen met zelfgebouwde auto’s? Het kan allemaal! Je kunt hier betalen met je U-pastegoed.

Rondvaart door de grachten
Ook leuk: met Rederij Schuttevaer varen door de Utrechtse grachten! Aan boord vertelt een gids over wat er ooit stond én wat je zeker niet mag missen. Vergeet niet om onderweg een paar mooie foto’s te maken van Utrecht. Met je U-pas krijg je 20% korting op een rondvaart. Ook kun je hier met je U-pastegoed betalen.

Familietheater Podium Sprits
Sinterklaas brengt een bezoek aan het theater op zijn verjaardag! Samen met de Showbizznomaden en Big Dipper Bigband maken ze er een geweldige theatershow van. Of ga tijdens de kerstvakantie naar de hilarische familievoorstelling PAK’M van Maas theater en dans. Voor- en na de voorstelling kun je in de foyer schminken en knutselen. Je krijgt onbeperkt € 4,- korting op de voorstellingen van Podium Sprits. De rest kun je met je U-pastegoed betalen.

Naar boven