Gratis coronazelftesten voor U-pashouders

De gemeente Stichtse Vecht gaat U-pashouders vanaf deze week gratis coronazelftesten geven. Het college van B&W is van mening dat bescherming tegen corona en het voorkomen van verspreiding van het virus geen kwestie van je portemonnee mag zijn. Op vertoon van een geldige U-pas kun je in december drie zelftesten krijgen.

In januari nieuwe zelftesten
In januari kunnen U-pashouders opnieuw zelftesten krijgen, met een maximum van twee per persoon per week. Zolang de scholen gesloten zijn, geldt deze actie ook voor kinderen. Zodra de scholen weer geopend zijn, worden de zelftesten voor kinderen via scholen uitgereikt.

Afhalen
De zelftesten haal je vanaf woensdag 22 december af op verschillende locaties in de gemeente. Op de website van gemeente Stichtse Vecht vind je meer informatie.

Naar boven