We mogen weer op pad!

Eindelijk, we mogen weer op pad! Heb je de afgelopen tijd veel binnen gezeten en snak je weer naar een leuk uitstapje? Met de U-pas kun je volop leuke dingen doen. Wat dacht je van een cursus mindfulness, een verwenmomentje bij een wellness centrum of een dansles volgen? Wij hebben de leukste acties en activiteiten voor jou op een rijtje gezet. Wat ga jij als eerste doen?

Een momentje voor jezelf
Even een momentje voor jezelf waarbij je niks moet. Dat hebben we allemaal wel eens nodig, niet waar? Met je U-pas kun je bij veel heel veel wellness-centra terecht. Leg jezelf in de watten bij Salon Breukelen en kies voor één van hun schoonheidsbehandelingen. Ook ontspannen: een massage bij Serenita. Misschien ben je wel toe aan een fris kapsel? Laat je lokken knippen bij Haarboutique en loop weer stralend de deur uit.

Iets nieuws leren  
Niks is leuker dan iets nieuws leren. Bij Dansend Leren ontdekken kinderen van 4 t/m 11 jaar meer over hun lichaam en zelfbeeld met dans, mindfulness, yoga en tekenen. Bij HOVO Utrecht ben je nooit te oud om te leren. Zo bieden ze 50+’ers cursussen op allerlei niveau’s, van filosofie en kunstgeschiedenis tot klimaatonderzoek. Wil je leren omgaan met stress en vermoeidheid? Ga dan voor een groepstraining mindfulness bij OntdekMindfulness en kom helemaal tot rust.

Lekker bewegen
Bewegen is lekker én gezond! Zin in een potje tafeltennis? Bij Tafeltennisvereniging Fletio kun je je lol op en oefen je aan je technieken. Plons in het water bij zwembad Fletiomare en haal je zwemdiploma of doe mee met een lesje aquasporten. Voetjes van de vloer bij Dansstudio van Harten! Kies jij voor hiphop, ballet, moderne dans of iets anders? Met je U-pas krijg je korting op allerlei sportactiviteiten. Zet ‘m op! 

Knutselen en frutselen
Ga aan de slag met je handen! Bij Power By Peers volg je een workshop bloemschikken en maak je de mooiste bloemstukjes voor op je keukentafel. Met je handen in de klei? Ga een ontspannen middag tegemoet bij Ontdek de klei. Je gaat hierbij naar huis met een zelfgemaakte vaas, schaal of beeldje. Jezelf creatief laten gaan? Kijk dan eens bij  Tineke Bosma en volg een cursus tekenen en schilderen. Veel plezier en gezelligheid gegarandeerd.

Bekijk voordat je op pad gaat de website van de activiteit om te zien welke maatregelen er zijn en of je van te voren moet reserveren. 

Naar boven