Lentekriebels met U-pas

Voel jij het ook? Het is weer lente! De zon schijnt, de winterjas blijft steeds vaker binnen en de bloembollen komen uit. Hoe beleef jij de lente met je U-pas? Ga je buiten sporten, een rondvaart maken of gun jij jezelf een fris kapsel? Wij zetten de leukste tips voor je op een rij. Alvast veel plezier!

Sport in de buitenlucht 

Met dit weer ga je natuurlijk buiten sporten. Werk je lichaam in het zweet bij Buurt-Camp, die bootcamps geven voor vrouwen. Zin in een potje tennis? Tennisclub Domstad is één van de grootste tennisclubs van Utrecht met een schitterend tennispark. Liever het water op? Spring dan in een kano bij de Utrechtse Roeivereniging. Iedereen is welkom, van beginners tot fanatiekelingen. Bij Scouting Hoograven doe je allerlei buitenactiviteiten: van spelen in het bos tot kamperen. Of ga een balletje trappen bij Sporting ‘70. Daar leer je beter voetballen én heb je plezier. Bij al deze (sport)verenigingen kun je betalen met je U-pastegoed. 

Ga op stap

Als het buiten mooi weer is, wil je er natuurlijk op uit. Maak een rondvaart met Rederij Schuttevaer door de Utrechtse grachten en bekijk de stad vanaf het water. Je kunt hier met je U-pastegoed betalen. Vergeet geen foto’s te maken! Of bezoek het Rietveld Schröderhuis en ontdek alle bijzondere ruimtes. Van dinsdag t/m vrijdag krijg je met je U-pas gratis toegang. Zin om nieuwe mensen te leren kennen en samen op stap te gaan? Bij Go Mingle beleef je samen de leukste activiteiten. Met je U-pas krijg je nu 25% korting op een jaarabonnement.

In de watten

Niets lekkerder dan jezelf af en toe in de watten leggen, toch? Ga fris de lente in met een nieuw kapsel, geknipt door IN2HAIR. Je betaalt hier met je U-pastegoed. Zin in een schoonheidsbehandeling? Bij PEM Roos kun je terecht voor manicures, pedicures, waxen en epileren. Zo loop je stralend de deur uit! En wil je nooit meer nadenken of je je benen wel geschoren hebt? Ga langs bij de Hairfree Laserclinic. Ze behandelen acne, ongewenste haargroei, littekens en meer. Je krijgt onbeperkt 20% korting op een behandeling. 

 

Naar boven