Mooi weer met U-pas

Kijk eens op het weerbericht! Wat zie je? Heel veel zon en hoge temperaturen! Tijd om met je U-pas de leukste dingen te beleven. Ga lekker naar buiten en maak een plons in een van de zwembaden, werk aan een nieuwe hobby zoals koken of wordt fit met een potje tennis. Waar wacht je op? Pak je pas en ga lekker genieten van het mooie weer!

Lekker naar buiten

Niks leuker dan met dit mooie weer lekker genieten van een verkoelende plons in het water . Bij strandbad Maarsseveense Plassen kun je makkelijk een hele dag vertoeven. Speel in de vele toestellen of ga zonnen op het strandje. Ook bij zwembad De Krommerijn kun je zoveel baantjes trekken als je wilt. Met een binnen- en buitenzwembad verveel je je hier geen moment. Zin om met je handen aan de slag te gaan? Ga dan tuinieren bij Ekologische Tuiniervereniging De Nijvere Pier. Met 65 tuinen kun je hier je groene hart goed ophalen. Ga gezellig met je kindje spelen in de Torteltuin. Met veel speelgoed, een speelhoek en toestellen zal jouw kindje hier wel zoet zijn. Bij al deze acties kun je betalen met je U-pas tegoed.

Sportief de zomer in

Werk deze zomer aan je conditie met een van de vele sporten die de U-pas aanbiedt. Heb je altijd al hockey willen spelen? Bij MHV Maarssen spelen verschillende teams op diverse niveaus. Iedereen is er welkom. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. Balletje slaan op de tenniscourt? Bij SV Kampong tennis kun je zoveel balletjes slaan als je wilt. Ook biedt de vereniging leuke kortingen aan voor U-pashouders. Zo krijgen senioren 50% korting en junioren zelfs 100% korting. Hop hop in galop bij manege The Paddock. Draf, stap of galop, je leert het op pony’s en paarden. Je kunt er betalen met je U-pas tegoed. Werk aan je voetbaltechniek bij Hyenas FC en werk jezelf iedere keer een team omhoog. Gezelligheid staat voorop. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. 

Een nieuwe hobby

Leer een nieuwe hobby aan en ontdek wat je leuk vindt! Neem bijvoorbeeld een kookworkshop bij Donna’s bakken en koken. Je leert hier op een creatieve manier gezonde, leuke en lekkere hapjes voor te bereiden of (cup)cakes te bakken, vullen en versieren. Toe aan iets avontuurlijks? Arctic Adventure Arctic Adventure biedt leuke, avontuurlijke buiten workshops aan. Hiermee ben je in staat om zelfstandig op pad te gaan. Denk aan een workshop navigeren met kaart en kompas of een workshop buitensport EHBO. Trek je wandelschoenen aan en ga ‘Briskwalken’ met Energiekbalans Houten. Briskwalk is een energieke vorm van powerwalk. Met krachtige bewegingen ga je lopen door het Nieuwwulfse bos in Houten. Zoek het hogerop bij klimcentrum Neoliet Utrecht! Wordt sterker, werk aan je conditie en daag jezelf uit. Alle acties kun je betalen met je U-pas tegoed.

Naar boven