Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
Bibliotheek Utrecht

Bibliotheek Utrecht

Met de U-pas betaal je voor een Standaard abonnement bij de Bibliotheek Utrecht € 48 in plaats van € 60. Je kunt hier je U-pas budget voor inzetten. Maar, ook als hier je U-pas budget niet voor wil inzetten, betaal je € 48 in plaats van € 60 op vertoon van je geldige U-pas.Je kan in alle vestigingen van de bibliotheek (Neude, Hoograven, Lunetten, Overvecht, Tuinwijk, Zuilen, De Meern, Kanaleneiland, Oog in Al, Leidsche Rijn Centrum, Vleuten-Dorp en Vleuterweide) een abonnement Standaard afsluiten of verlengen. Gebruikmaken van het abonnement kan in alle vestigingen.

 

Wat kun je met een abonnement?

Boeken lenen/ E-books en luisterboeken lenen/ Gratis online cursussen volgen/ Gratis oefenen voor je examen op Theorie.nl/ Gratis of met korting naar activiteiten van de Bibliotheek/ Lees gratis ruim 7.000 kranten en tijdschriften uit 120 landen in 60 talen op je smartphone, tablet of computer.

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met tegoed?

Je kunt bij Bibliotheek Utrecht je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Neude 11
3512AE Utrecht
Routebeschrijving
Let op

Je kunt een abonnement betalen met je U-pas als je voldoende tegoed hebt voor het volledige bedrag van het standaardabonnement. Bij onvoldoende tegoed kun je zelf een deel bijbetalen. Als U-pas tegoed op is, kun je natuurlijk wel gewoon nog lid worden van de bibliotheek. Op vertoon van je U-pas betaal je dan € 48 in plaats van € 60.

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025