Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
Made by Myra / I draw

I draw

Een tekentour van I draw Utrecht is een gezellig en creatief uitje waarin je samen Utrecht al tekenend en wandelend, (her)ontdekt. In een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer worden een aantal mooie plekken bezocht om hier typisch Utrechtse elementen te tekenen. Je hoeft niet te kunnen tekenen, elk niveau is welkom! Je wordt begeleid door grafisch ontwerper én Utrecht lover: Myra Manintveld. Je gaat naar huis met een zelfgemaakte herinnering in de vorm van een grote 'Groetjes-uit-Utrecht-ansichtkaart'. 'De tekentour gaat door bij een minimum aantal mensen van 4 personen.

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met tegoed?

Je kunt bij Made by Myra / I draw je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Brucknerlaan 20
3533KE Utrecht
Routebeschrijving
Reserveren

Kijk voor beschikbaarheid en informatie over de verschillende tours op idraw.eu. Reserveer door een mailtje te sturen naar utrecht@idraw.eu o.v.v. Upas activiteit.

Let op

Reserveren is verplicht. Neem een flesje water mee.

Er zijn 2 tekentours om uit te kiezen, een door het centrum en een door de wijk Lombok, beide op loopafstand van het station. De tour is voor volwassenen, maar kinderen (vanaf een jaar of 10) die van tekenen houden en 2,5 uur wandelen/tekenen volhouden kunnen meekomen met een verzorger/ouder. Voor kinderen wordt hetzelfde tarief aangehouden.

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025