Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
Springintheater

Springintheater

Springintheater biedt cursussen Improvisatietheater aan voor particulieren (open inschrijving) en workshops toegepaste improvisatie voor organisaties (incompany). Omdat

improvisatie juist voor mensen met een beperkte beurs zo belangrijk is accepteren wij niet alleen U-pas budget, maar geven bovendien 20% korting aan pashouders!

 

Kijk voor de cursussen en agenda op https://springintheater.nl/introductie-improviseren 

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met tegoed?

Je kunt bij Springintheater je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Spaarnestraat 11 a
3522 VB Utrecht
Routebeschrijving
Reserveren

Om met korting deel te nemen kun je inschrijven via het webformulier op informatiepagina‚Äôs. Geef in het laatste veld bij slotopmerkingen aan dat je U-pashouder bent, bij voorkeur met vermelding van pasnummer.  Je ontvangt per email automatisch een bevestiging van inschrijving. Na aanmelding zal ter controle nog om de pas zelf gevraagd worden.

Let op

In de Basiscursus, Introductiecursus en Jongerencursus is geen voorkennis of ervaring vereist, en U-pashouders ontvangen 20% extra korting. Voor de Vervolgcursus, Verdiepend improviseren, Productiecursus en Impromusical is minimale basis van (muzikale) theaterimprovisatie gewenst, U-pashouders ontvangen 10% extra korting. Neem bij vragen gerust contact op. Twijfel? Wellicht kun je eerst een Proefles op beginnersniveau volgen. Inschrijving via website.

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025

Ander aanbod van Springintheater