Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Tegoed besteden
Stichting Utrechts Operakoor

Zing mee met het Utrechts Operakoor

Het Utrechts Operakoor (UOK) is een groot koor van 60 amateurzangers en 25 projectleden en legt zich toe op het uitvoeren van grote en kleine concertante opera- en belcantoconcerten d.w.z. er wordt niet bij geacteerd.
Samen mooie operanummers zingen is onze grootste passie. Het UOK is er in de afgelopen jaren in geslaagd het koor naar een goed niveau te brengen en de opera als kunstvorm voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Ook gebruik maken van deze actie?

Aanvragen of verlengen

Heb jij een pas met Stichtse Vecht 18 jaar tot AOW - 2024 tegoed?

Je kunt bij Stichting Utrechts Operakoor je volledige nog beschikbare tegoed besteden.

Heb jij een pas met Utrecht 18 jaar tot AOW - 2024 tegoed?

Je kunt bij Stichting Utrechts Operakoor je volledige nog beschikbare tegoed besteden.
Waar
Moezeldreef 400
3561 GD Utrecht
Routebeschrijving
Let op

Op woensdagavond 1 september start het nieuwe koorseizoen. Heeft u altijd al willen zingen of wilt u ook wel eens met ons op het podium staan met een mooi operaconcert. Sluit dan bij ons aan.

Het Utrechts Operakoor wil graag nieuwe zangers en zangeressen aantrekken. Voor maart 2022 staat de opera Giovanna d`Arco van Giuseppe verdi in TivoliVredenburg op het programma.


U kunt meedoen als vast koorlid of zich inschrijven als projectlid voor een bepaalde uitvoering. Alle stemsoorten, m.n. mannenstemmen zijn welkom. Voor sopranen-1 geldt tijdelijk een wachtlijst. Het kunnen lezen van notenschrift is geen vereiste.


U bent welkom vanaf 1 september. Graag vooraf een berichtje. U kunt ook eerst een kijkje komen nemen op een repetitie-avond.

Wilt

Duur van de actie
Deze actie is geldig van 30-06-2024 t/m 30-06-2025

Ander aanbod van Stichting Utrechts Operakoor