Veelgestelde vragen Witgoedregeling Utrecht

Hier vind je alle informatie rondom de witgoedregeling.

Waar vind ik alle informatie over de witgoedregeling voor Utrechtse huishoudens?
Alle informatie vind je hier en in het nieuwsbericht.

Wat is het doel van de witgoedregeling?
Het doel van de witgoedregeling is zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van een energiezuinige koelkast. Dit levert een grotere besparing per huishouden op in energiekosten en draagt bij aan het CO2 neutraal maken van onze leefomgeving.

Wat houd de witgoedregeling in?
Met de witgoedregeling kun je bij de Mediamarkt (vestigingen in The Wall en Hoog Catherijne) een energiezuinige koelkast aanschaffen met 275 euro korting. Hiervoor is een speciaal witgoed-tegoed op de pas van de hoofdpashouder in het huishouden geplaatst.

Mag ik het resterende bedrag ook met mijn U-pastegoed betalen?
Nee, dit is niet toegestaan. Je kunt het restbedrag alleen contant (in de vestigingen in The Wall en Hoog Catherijne) of met pin betalen.

Hoe lang geldt de witgoedregeling?
De actie gaat in vanaf woensdag 14 februari en geldt zolang de voorraad strekt.

Voor wie geldt de witgoedregeling?
De witgoedregeling geldt voor ieder huishouden in Utrecht met een geldige U-pas. De overige U-pas gemeenten doen niet mee in deze regeling. Het tegoed van 275 euro is op de pas van de hoofdpashouder in het huishouden geplaatst. 

Hoe weet ik wie de hoofdpashouder in ons huishouden is?
Over het algemeen is dit de pashouder die de overige passen in het gezin aanvraagt. Dit kun je lezen in de email die naar de hoofdpashouder is verstuurd. Is je e-mailadres niet bekend bij de U-pas en weet je niet zeker wie de hoofdpashouder is? Neem dan alle passen van de volwassenen uit het gezin mee naar de Mediamarkt (vestigingen in The Wall en Hoog Catherijne).

Is het extra witgoed tegoed ook besteedbaar voor andere producten of acties?
Nee, het witgoed tegoed is enkel en alleen besteedbaar voor een korting op een nieuwe energiezuinige koelkast die voldoet aan de actievoorwaarden en alleen te gebruiken bij de deelnemende Mediamarkt vestigingen in The Wall en Hoog Catherijne.

Welke voorwaarden gelden voor de witgoedregeling?

  • Actie geldt zolang de voorraad strekt.
  • Per huishouden mag 1 nieuwe koelkast worden aangeschaft met een korting van €275,-.
  • Het tegoed van €275,- is op de pas van de hoofdpashouder in het huishouden geplaatst.
  • Bijbetaling met U-pastegoed is niet mogelijk.
  • De nieuwe koelkast is inclusief bezorgkosten, plaatsing en retour nemen van de oude koelkast.
  • De oude koelkast wordt kosteloos retour genomen, het is niet toegestaan je oude koelkast te houden.
  • Er kunnen alleen koelkasten worden aangeschaft met de energiezuinige labels A, B en C. Voor tafelmodellen geldt dat ook energielabel D is toegestaan.

Waar kan ik een energiezuinige koelkast bestellen?
Je kunt jouw koelkast uitsluitend en alleen bestellen in de Mediamarkt vestigingen Utrecht The Wall en Hoog Catherijne. Het Witgoed tegoed is dus niet te besteden in andere witgoedwinkels.

Ga je naar een Mediamarkt vestiging, zorg dan dat je de U-pas van de hoofdpashouder bij je hebt. Twijfel je wie de hoofdpashouder is? Neem dan alle volwassen passen mee van jouw huishouden.

Is mijn nieuwe koelkast direct leverbaar?
Veel modellen zijn direct leverbaar. Bij iedere koelkast is aangegeven of er een levertijd is, het kan dus zijn dat er enkele weken overheen gaan voor je de koelkast krijgt geleverd.

Wanneer wordt mijn nieuwe koelkast bezorgd?
Tijdens je bezoek aan een de Mediamarkt vestiging krijg je de bezorgdatum te horen. Na je bestelling ontvang je contactgegevens waar je voor vragen over de bestelling terecht kunt.


Waar kan ik terecht met mijn vragen?
In de Mediamarkt vestigingen in The Wall en Hoog Catherijne staat het personeel van de Witgoed afdeling klaar om al je vragen te beantwoorden. 
Na je bestelling ontvang je contactgegevens waar je voor vragen over de bestelling terecht kunt.
 

Naar boven