Zing mee met het Utrechts Operakoor

Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

Zing mee met het Utrechts Operakoor Cultuur

Het Utrechts Operakoor (UOK) is een groot koor van 60 amateurzangers en 25 projectleden en legt zich toe op het uitvoeren van grote en kleine concertante opera- en belcantoconcerten d.w.z. er wordt niet bij geacteerd. Samen mooie operanummers zingen is onze grootste passie. Het UOK is er in de afgelopen jaren in geslaagd het koor naar een goed niveau te brengen en de opera als kunstvorm voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Actie duur De actie loopt van 01-07-2023 t/m 30-06-2024
Let op Op woensdagavond 1 september start het nieuwe koorseizoen. Heeft u altijd al willen zingen of wilt u ook wel eens met ons op het podium staan met een mooi operaconcert. Sluit dan bij ons aan.
Het Utrechts Operakoor wil graag nieuwe zangers en zangeressen aantrekken. Voor maart 2022 staat de opera Giovanna d`Arco van Giuseppe verdi in TivoliVredenburg op het programma.


U kunt meedoen als vast koorlid of zich inschrijven als projectlid voor een bepaalde uitvoering. Alle stemsoorten, m.n. mannenstemmen zijn welkom. Voor sopranen-1 geldt tijdelijk een wachtlijst. Het kunnen lezen van notenschrift is geen vereiste.


U bent welkom vanaf 1 september. Graag vooraf een berichtje. U kunt ook eerst een kijkje komen nemen op een repetitie-avond.
Wilt
Moezeldreef 400
3561GD Utrecht
06 - 51 84 79 30
Ga naar de website
info@utrechtsoperakoor.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven