Springintheater

Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

Springintheater Cursus

Springintheater biedt cursussen Improvisatietheater aan voor particulieren (open inschrijving) en workshops toegepaste improvisatie voor organisaties (incompany). Omdat improvisatie juist voor mensen met een beperkte beurs zo belangrijk is accepteren wij niet alleen U-pas budget, maar geven bovendien 20% korting aan pashouders!   Kijk voor de cursussen en agenda op https://springintheater.nl/introductie-improviseren 

Actie duur De actie loopt van 01-07-2023 t/m 30-06-2024
Reserveren https://springintheater.nl/particulier-aanbod/
  06 - 34 94 43 50
  info@springintheater.nl
  Om met korting deel te nemen kun je inschrijven via het webformulier op informatiepagina’s. Geef in het laatste veld bij slotopmerkingen aan dat je U-pashouder bent, bij voorkeur met vermelding van pasnummer.  Je ontvangt per email automatisch een bevestiging van inschrijving. Na aanmelding zal ter controle nog om de pas zelf gevraagd worden.
  Reserveer nu
Let op In de Basiscursus, Introductiecursus en Jongerencursus is geen voorkennis of ervaring vereist, en U-pashouders ontvangen 20% extra korting. Voor de Vervolgcursus, Verdiepend improviseren, Productiecursus en Impromusical is minimale basis van (muzikale) theaterimprovisatie gewenst, U-pashouders ontvangen 10% extra korting. Neem bij vragen gerust contact op. Twijfel? Wellicht kun je eerst een Proefles op beginnersniveau volgen. Inschrijving via website.
Cultureel Wijkcentrum 'De Musketon'
Hondsrug 19
3524BP Utrecht
Theaterstudio Springintheater
Spaarnestraat 11
3522VB Utrecht
06 - 34 94 43 50
Ga naar de website
info@springintheater.nl

Ontdek alle activiteiten en acties met de U‑pas

Vraag hier de U-pas aan.

U-pas aanvragen

Heeft u hier al naar gekeken?

Naar boven