Maak je klaar voor de lente met U-pas

Zie je de zon daar zachtjes schijnen? En hoor je de vogeltjes fluiten? En kijk daar, de eerste bloemen komen uit. Dat kan maar één ding betekenen… De lente komt eraan! In deze blog delen we de leukste lente-acties. Binnen als het regent, maar lekker buiten als de zon schijnt. Veel plezier!

Droog binnen
Maart roert zijn staart. Het weer kan deze maand nog alle kanten op zwaaien. Koude, regenachtige dag? Ook dan vermaak jij je wel. Met je U-pas doe je genoeg leuke dingen, gewoon lekker binnen! Wat dacht je van thuis spelen met het leukste speelgoed? Bij de Speelotheek Hoograven kun je héél veel speelgoed huren. Met je U-pas krijg je onbeperkt €15,00 korting op het jaarabonnement. Wat is er leuker dan lekker bakken op een sombere dag? Bij Donna’s Workshops Bakken en Koken leer jij de lekkerste dingen te maken en kun je thuis lekker aan de slag. Je kunt hier met je U-pas tegoed betalen. Of duik met je neus in de boeken! Met je U-pas krijg je €12,00 korting op het standaard abonnement bij Bibliotheek Utrecht. Doe je liever iets actiefs? Dan ben je bij het overdekte Skatepark Utrecht aan het juiste adres. Neem les of ga zelf van de halfpipe af! Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Of bezoek het Nijntje Museum. Van al die vrolijke kleuren en figuren die je hier ziet krijg je spontaan lentekriebels. Met je U-pas bezoek je het museum gratis, zo vaak als je wilt.

Genieten van de zon
Dat maart roert met zijn staart betekent natuurlijk niet dat het geen lekker weer kan zijn. Schijnt het zonnetje? Ga dan lekker naar buiten! Wat dacht je van Avonturenboerderij Molenwaard? Hier ontdek samen met Fien en Teun van alles over het leven op een boerderij. Op zondag 31 maart en maandag 1 april kun je zelfs paaseieren komen zoeken. Met je U-pas krijg je onbeperkt 25% korting op de toegang. Of ga lekker hardlopen of wandelen met LoopFit De Bilt. Met een gezellige groep geniet je van het voorjaarszonnetje. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Of ga er samen op uit met Go-Mingle. Leer nieuwe mensen kennen, dwaal samen door een leuke stad of maak een mooie wandeling in de natuur. Met je U-pas krijg je €7,00 korting op het  jaarabonnement. Zin om te genieten van het voorjaar in de natuur? Je kunt met je U-pas tegoed betalen bij de stadsboerderijen en stadstuinen van Utrecht Natuurlijk. Volg een leuke moestuincursus, bezoek het lentefeest en nog veel meer! Of wandel mee met een tekentour van I draw Utrecht. Tekenen, wandelen én de lentezon. Klinkt goed, toch? Met je U-pas krijg je 1x 1x 25% korting op je deelname.

Naar boven