U-pasjaar feestelijk geopend in het Spoorwegmuseum

Deze maand trapten we het nieuwe pasjaar af. Dit vonden U-pasambassadrice Tineke Schouten, wethouder Linda Voortman en 150 pashouders reden voor een feestje! En dat deden zij niet zomaar, de feestelijke opening vond plaats bij een nieuwe aanwinst binnen het aanbod: het Spoorwegmuseum.

Wethouder Linda Voortmans vertelt tijdens de opening dat ze erg blij is met de nieuwe U-paspartner: “Met het Spoorwegmuseum heeft U-pas een leuke activiteit voor jong en oud aan het U-pasaanbod toegevoegd. Ik hoop van harte dat U-pashouders gebruik maken van hun pas en ook naar dit prachtige museum komen.” 

Ook Tineke Schouten is blij met het Spoorwegmuseum als nieuwe U-paspartner: “Het leven kan af en toe heel duur zijn. Wanneer je met je kleinkinderen een uitstapje wilt maken, kost dat simpelweg veel geld.” Met de U-pas brengen pashouders sinds dit jaar tegen 50% van het normale tarief een bezoek aan het museum en kan er met het tegoed betaald worden.

Namens het gehele U-pasteam wensen we alle pashouders en partners een goed & plezierig nieuw U-pasjaar toe!